“L´Apartament” és el nou disc de Pantaleó

unspecified
Pantaleó – Foto: Joana Arribas

El passat 13 de gener va sortir al mercat el nou disc de Pantaleó que porta per nom “L’Apartament” (Petits Miracles, 2017), el disc arriba després del seu primer treball anomenat “Reina Victòria” (Petits Miracles, 2015) i amb tant sols un any i mig de vida. Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenents, madures i prometedores del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica també en aquest segon treball: emotivitat, melodia i la veu inconfusible de Gerard de Pablo.

“L´Apartament” (Petits Miracles, 2017) neix com un estiu amb la cançó que posa nom al seu segon disc. Una cançó de so premonitori que va desencadenar la gamma de colors amb la qual el grup ha confeccionat aquest nou treball. Són nou històries entrellaçades per l’estiu com a temàtica heterogènia que defineixen un estil pop més perfilat, directe i despreocupat.

La producció del disc ha anat a càrrec de Tomàs Robisco i el propi grup i es va enregistrar durant el mes de Novembre 2016 a la Bucbonera de Caldes de Montbui. La masterització va anar a càrrec de Sean Magee (Pink Floyd, Deep Purple, John Lennon i U2 entre d´altres) als reconeguts estudis Abbey Road de Londres.

Pantaleo_LApartament_Portada

Pantaleó / L’Apartament
Petits Miracles, 2017

  1. L’apartament
  2. Et segueixo
  3. La becària
  4. Dies que anyoro
  5. La fera i jo
  6. Peus descalços
  7. Pietat amanda
  8. Pares i germans
  9. Pardals
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.