Land of Coconuts ha presentat el videoclip “Young at the top”

Land of Coconuts és una banda de Pop-Rock alternatiu nascuda en 2012 a la ciutat de Barcelona. Aquest 2018 publiquen ‘Playtime’ el seu segon àlbum, un disc on la banda, amb la col·laboració de l’arranjador i compositor Enric Peinado, aprofundeix en el seu so, portant-ho a un terreny més electrònic, però sense perdre el gust per la melodia principal de la veu i la contundència de les seves guitarres, segells inconfusibles de Land of Coconuts.

‘Young at the top’ és el primer single de ‘Playtime’. Una cançó que barreja la nostàlgia de la joventut passada amb l’èpica d’un present dolç i ple d’oportunitats i amb la qual el grup es posa en primera línia de la modernitat sonora. El single compta amb un videoclip protagonitzat per la banda i realitzat per la productora audiovisual Círculo Bipolar.

Land-of-Coconuts_Playtime_Portada

Land of Coconuts – Young At The Top

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.