“Viridarquia” nou disc de Lágrimas de Sangre

El segon treball de Lágrimas de Sangre s’anomena “Viridarquia” (New Beats, 2016), el disc és tot una declaració d’intencions on el grup fa una crida a la mare natura.

Del lat. Viride, Verd

Del gr. Arke, Govern

1 – Es diu de la forma de govern on impera el verd.

2 – Corrent ideològica de les dones i homes lliures que senten un vincle vital amb l’entorn que els allotja, caracteritzat pel respecte i la devoció a les forces incontrolables que operen a la terra des d’abans de Rodinia.

3 – Segon àlbum del grup LDS (Lágrimas de Sangre).

Amb aquestes premises es presenta el segon disc de Lágrimas de Sangre, un àlbum compost per quinze noves cançons, amb una producció molt més acurada i una presentació i col·laboracions de luxe de membres dels grups Glaucoma, Zoo i Itaca Band, a més de Chalart58 o la cantautora Sivia Tomás.

Les quinze cançons del disc beuen del innat desig de connexió amb la natura. Des de la irreverència nihhilista de “Carta abierta”, el primer single exret de l’àlbum, a l’acceptació contemplativa de temes com “La gente”, “Rodinia” o “Aire pur”, sense oblidar la crítica social de les realitats que ens avergonyeixen com “El último trio en detrito”, “Círculo perfecto”, “El guión”, “Suscritos a miedo” o “Not welcome”, ni la reflexió introspectiva de “Brea y plumas”, “Senderos a Roma” o “Huerta en el tragaluz”, ni els necessaris homenatges a l’evasió i l’amistat de “Baja temporal” i “En manada”.

Enregistrat a La Panchita i mesclat a Regaeland, “Viridarquia” ha estat produït per Acid Lemon, amb altres dosis d’instrumentació i guitarres elèctriques per part del seu més recent membre, Rama Lama. El disc, que va sortir al mercat el passat 11 de novembre, serà presentat en directe aquest divendres dia 25 a la sala 2 de Razzmatazz, Barcelona.

lds_viridarquia_portada

Lágrimas de Sangre | Viridarquia (New Beats, 2016)

 1. Viride
 2. Carta abierta
 3. Senderos a Roma
 4. La gente
 5. Not welcome
 6. El guión
 7. Aire pur (amb Glaukoma)
 8. Rodinia
 9. Círculo perfecto (amb Silvia Tomás)
 10. Suscritos al miedo (amb Kovitch y eSeGé)
 11. El último grito en detrito
 12. Brea y plumas
 13. La huerta en el tragaluz (amb Panxo de Zoo)
 14. Baja temporal
 15. En manada

El primer senzill d’aquest treball és “Carta abierta”, cançó que sintetitza el concepte que hi ha darrera aquest disc.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.