L’afer Marsellès, de M. Mercè Cuartiella

M. Mercè Cuartiella, guanyadora del Premi Llibreter 2012 amb Germans gairebé bessons publica una nova novel·la, una narració absorbent sobre les relacions familiars, l’amor i l’amistat. Un llibre que consolidarà a l’autora com un referent ineludible en l’actual panorama literari català.

Lafermarselles

L’afer Marsellès s’inicia quan la Mei descobreix que el seu marit l’ha deixat, es veu obligada a tornar a conviure amb els seus amics de joventut, a trobar feina, a enfrontar-se als objectes que l’envolten i a buscar el suport de la Sònia, la seva germana, una dona que es guia per un codi moral propi.

Una espiral sorprenent d’esdeveniments on es barregen venjances, relacions sexuals, un viatge a Marsella i tractes fora de la llei.

M. Mercè Cuartiella va néixer a Barcelona el 1964, tot i que viu a l’Empordà des de fa més de vint anys. Llicenciada en filologia, treballa en el camp de la gestió cultural. Ha col·laborat amb assiduïtat en diversos mitjans de comunicació. Ha estrenat i publicat algunes peces teatrals i és autora de diverses novel·les, l’última de les quals, Germans, gairebé bessons, va ser guardonada amb el Premi Llibreter 2012.

Fitxa:
 Títol: L'afer Marsellès
 Autor: M. Mercè Cuartiella
 Editorial: Amsterdam
 Format: 16 x 23
 Pàgines: 296

On trobar-ho?

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.