Altres llengüesGeneralSENZILLS

LA SRA. TOMASA TORNA A LES SEVES ARRELS AMB “DALE CANDELA”

La Sra. Tomasa torna a les seves arrels amb “Dale Candela” (Guspira Records, 2024), el seu nou senzill que ja està disponible. El grup amb base a Barcelona pretén reviure aquells sons més electrònics, impregnant-los de l’essència llatina que els caracteritza en aquest primer avançament del seu pròxim projecte, programat per a l’1 de març.

La Sra. Tomasa s’ha consolidat com un dels noms destacats gràcies a l’autenticitat i originalitat de la seva proposta única. La seva habilitat per fusionar diversos estils musicals permet que la seva essència tomasera resplendeixi, ja sigui adaptant-se a les últimes tendències de la música electrònica i urbana o abraçant el sentiment intemporal que neix de la música llatina.

Després de celebrar la seva primera dècada d’existència, La Sra. Tomasa s’ha erigit en un dels grups amb més projecció internacional. Les seves recents actuacions a Europa, com ara al Festival MED a Portugal o al Cully Jazz a Suïssa, han contribuït al seu creixent reconeixement. També han deixat empremta al continent americà durant l’últim any, expandint la seva presència internacional amb actuacions remarcables a Nova York (Lincoln Center), Milwaukee (Summerfest) i Bogotà (Salsa al Parc i BIME Bogotà), entre altres.

La Sra. Tomasa

Dale Candela

(Guspira Records, 2024)

Data de publicació: 09-02-2024