“La rumba de les Caramelles”, Col·lectiu Musicofoll i Lloll Bertran

George Freginald, el Col·lectiu Musicofoll i Lloll Bertran presenten una versió rumba-psicodèlica de “Les Caramelles” (1920).
Aquesta cançó arriba acompanyada d’un videoclip on hi trobarem alguna sorpresa, com el retorn de la “pija” presentadora Sandra Camaca.


La proposta de George Freginald i el Col·lectiu Musicofoll és humorístico-musical. Des del passat desembre, donen a conèixer la vertadera història de la música amb la sèrie documental “Looking Back: Una història vertadera”. A més a més, han donat a llum dos singles, rebuts amb molt bones crítiques per músics com Arnau Tordera (Obeses), Ferran Orriols (Nyandú) o Peter Stampfel (Holy Modal Rounders). “El Caga Tió Punk” i “El Dijous Llarder Rockabilly”.

La tercera entrega musical del Col·lectiu Musicofoll ha comptat amb la inestimable col·laboració d’un dels grans mites de la comèdia i el teatre a Catalunya: la Lloll Bertran. L’actriu, cantant i show-woman, ha posat la seva veu al nou single. També ha interpretat el paper de Sandra Camaca i el de pubilla innocent cortejada per l’il·lustre cap de la banda.

Són moltes les inquietuds que mouen aquest col·lectiu musical. Entre elles, busquen fomentar i posar en un nou context les tradicions de la cultura popular catalana i les seves cançons. És en aquest procés de reinvenció on aquestes poden adquirir significats nous sense que això impliqui perdre la seva essència.

Conegueu-los:
 Web: www.musicofolls.cat
 Facebook: www.facebook.com/Col.lectiuMusicofoll
 Twitter: @musicofolls
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.