General

La mort del censor, la última novel·la de Jordi Sierra i Fabra

REDACCIÓ | 17/09/2013

Una intriga apassionant ambientada a la Barcelona dels anys seixanta, en ple franquisme. Una tèrbola trama d’odis ocults i passions amagades marca la nova novel·la d’un dels autors de més èxit de les lletres catalanes.
Vint-i-set punyalades i quatre bales, una cruel venjança. Quan apareix el cadàver d’un dels censors més populars del règim s’encenen totes les alarmes de l’Estat. El cas s’ha d’encarregar al millor home de la comissaria, l’Hilari Soler, però és el millor cas per encarregar-lo a algú amb escrúpols?
Personatges obscurs, passats escabrosos, paraules prohibides i totes les misèries d’una societat dominada per la repressió i la censura conflueixen en una intensa narra­ció de ressonàncies colpidores.
Jordi Sierra i Fabra és un dels escriptors catalans més prolífics (més de quatre-cents llibres escrits, més de deu milions de llibres venuts) i, també, un dels més traduïts (gairebé trenta llengües). Ha guanyat prop de quaranta premis, entre els quals destaquen el Néstor Luján de novel·la històrica i el Fiter i Rosell d’Andorra. Presideix la Fundació Jordi Sierra i Fabra.

Comment here