‘La màgia de l’ordre’ de Marie Kondo

El passat 2 de novembre, va arribar a les llibreries de la mà d’Ara Llibres el revolucionari mètode KonMarie de Marie Kondo.

KonMari-Màgia de l'ordre

‘La màgia de l’ordre’ és la guia definitiva per aprendre a posar ordre d’una vegada per totes. Perquè només cal endreçar un cop a la vida, però cal fer-ho bé.

El mètode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig món. Aquí trobaràs les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris… Un mètode molt senzill amb el qual aprendràs a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera òptima. No tan sols transformarà el teu espai, sinó que també et canviarà a tu.

La màgia de l’ordre ha venut més de 2.000.000 de exemplars al Japó i més de 300.000 còpies als Estats Units.

S’ha traduït a més de 24 llengües i publicat en més de 30 països.

Ha conquerit el número 1 de la llista de més venuts de The New York Times, Los Angeles Times, Publishers Weekly y The Wall Street Journal, entre altres.

Marie Kondo és una japonesa experta en organització. La màgia de l’ordre s’ha publicat a més de 30 països i és, alhora, un gran èxit al Japó, als Estats Units i a Europa. El 2015 l’autora va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui en dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els seus clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.