‘LA LLEI UNIVERSAL’, NOU DISC DE PORTO BELLO

Porto Bello ha anomenat així al seu nou disc que va veure la llum el passat divendres 15 de gener.  

El grup dedica així el disc a tots aquells que no escolten a les pors, que estimen com si no hi hagués un demà i li treuen la llengua al destí i a la tristor. El disc surt dins dels pitjors moments per al sector cultural i pretén així plantar cara i donar una mica d’esperança a músics i en definitiva, a tothom que es troba afectat per aquesta aturada artística.
 
Els d’Altafulla van aprofitar el confinament del mes de març i abril per experimentar i jugar amb nous sons. L’equilibri entre la música purament electrònica i el pop català actual n’és el resultat.
 
Un nou disc capaç de fer-nos somiar, imaginar, relaxar-nos amb melodies i ritmes flotants que d’un moment a l’altre es transformen portant-nos a saltar amb els braços enlaire gràcies a la producció de David Rosell i a les bases que el grup ha treballat colze a colze amb dj’s productors de EDM (Electronic Dance Music).

Abril és el primer senzill de  ‘La Llei Universal’

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.