El proper disc de Buhos es diu ‘La Gran Vida’

‘La Gran Vida’ (Música Global, 2018), és el nom del nou disc de Buhos que veurà la llum el 16 de febrer. Aquest nou treball arriba després de “Lluna Plena” (Música Global, 2016) i d’una extensa gira, tan sols al llarg de 2017 han fet 70 concerts. La cançó ‘Volcans’ és la que serveix de single d’avançament del disc.

51df66f0-c023-4149-aaf6-030341e2315e

‘La Gran Vida’ (Música Global, 2018) suposa un pas endavant en la seva carrera i arriba després de 10 anys i 3 discs ens mostren 12 noves cançons que troben altres sonoritats i donen a les bases electròniques un nou protagonisme, les lletres del disc parlen de la vida en si mateixa, d´amor i desamor, de l’aventura de viure sense deixar de banda la crítica social que tant caracteritza el grup.

El disc ha estat produït per David Rossell amb la col·laboració Genís Trani en l’apartat electrònic.

La presentació oficial de ‘La Gran Vida’ serà el 5 de Maig a la sala Razzmatazz de Barcelona, que ja té la meitat de l’aforament venut.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.