La fondalada, és la nova novel∙la de la premi Pulitzer Jhumpa Lahiri

Una història d’amor poderosa, que arrenca a la Calcuta dels anys seixanta i arriba fins els nostres dies.

La fondalada

Arriba en català La fondalada (Lowland), la nova novel·la de l’escriptora Jhumpa Lahiri, premi Pulitzer l’any 2000. Una història d’amor poderosa, de lirisme contingut. Una saga apassionant, plena de clarobscurs, que arrenca a la Calcuta dels anys seixanta i arriba fins als nostres dies. Finalista del National Book Award i nominada al Man Booker Prize, és una novel·la imprescindible.

En Subhash i l’Udayan creixen com a germans inseparables a la vora de la fondalada. Amb els anys, els estudis i el compromís polític fan que en Subhash marxi als Estats Units i que l’Udayan es quedi a Calcuta. Però una tragèdia trasbalsarà els seus destins i obligarà en Subhash a tornar a l’Índia. Una desgràcia, però, que també farà que es replantegi l’amor; perquè l’amor pot durar tota una vida, però pot anar més enllà de la mort?

Jhumpa Lahiri va néixer l’any 1967 a Londres. Filla de pares d’origen indi, va créixer als Estats Units. Amb només quatre obres publicades: Intèrpret d’emocions, The Namesake, Una terra estranya (Amsterdam, 2010) i La fondalada (Amsterdam, 2014), ha recollit diversos premis, entre ells, el Pulitzer, el PEN/Hemingway Award, el Frank O’Connor International Short Story Award i una beca Guggenheim. L’any 2012 va entrar a l’American Academy of Arts and Letters.

Fitxa:
 Títol: La fondalada
 Autor: Jhumpa Lahiri
 Editorial: Amsterdam
 Format: 16 x 23
 Presentació: Rústica sense solapes
 Pàgines: 384
 EAN: 9788415645344