La FiM Vila-seca es presenta a la Sala Zero de Tarragona

La FiM Vila-seca es presenta a la Sala Zero de Tarragona aquest dissabte 26 d’abril amb un concert de El Teatre Magnètic i Nico Roig.

AAFF_banderola_2014

Amb el concert íntim i profund de Nico Roig i el rock hardcore experimental de El Teatre Magnètic (músics de Maika Makovski i Don Simón i Telefunken) a la Sala Zero el dia 26 d’abril a les 22:00h, arrencarà oficialment la programació de la FiM_Fira de música al Carrer de Vila-seca, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de maig en aquesta localitat.

Aquesta festa de presentació serà d’entrada lliure i gratuïta.

El Teatre Magnètic és el darrer projecte musical de David Martínez Des del 2011, el Teatre magnetitza a tot aquell que ho desitgi a través de ritmes hipnòtics, guitarres ectoplàsmiques i veus espectral. Com a teloner, Nico Roig, després de 2 anys girant amb el seu primer disc de cançons treu el seu segon disc com a cantautor. Es titula “Les dones macabres” . En la seva faceta de cantautor, Nico Roig és un personatge prou càlid i agraït com per tenir ganes d’escoltar el què ens ha vingut a dir. També ho son les melodies i les sonoritats que escoltarem en aquest concert.

Pocs dies després d’aquest concert, el 16 de maig, tindrà lloc l’inici de la 15a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, en la que participaran més de quaranta-cinc bandes i ón l’originalitat i la diversitat musical seran essencials. Grups com El Último Vecino, Canteca de Macao, Desert, Pascal Comelade & Pau Riba, Zea + Esperit!, Alberto Montero, Xenia Rubinos, Joana Serrat o La Banda Municipal del Polo Norte aterraran a Vila-seca per convertir-la en l’epicentre de l’emergència musical del país, amb l’objectiu de copsar l’avantguarda i els artistes novells que ompliran les programacions del 2014.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.