Pulpopop “Felicitat Màxima!”

“Felicitat Màxima!” (Discmedi, 2015) és el 5è llarga durada dels gironins Pulpopop. Un nou disc ple d’idees, de creativitat i del surrealisme al que ens tenen acostumats.

El disc s’obre amb la cançó ‘La Ressurecció d’en PulpoPaul’, tot una declaració de principis en que irònicament PulpoPop ressuscita al famós PulpoPaul, a més, també hi trobem unes col·laboracions ben especials, Josep Thió de Sopa de Cabra posant veus i guitarra al single ‘Cometa errant’, Adrià Puntí cantant bombolles al desert de l’exòtica ‘Bombolla de sabó’, Ferran Massegú de Teràpia de Shock posant veu a ‘Avui per tu i demà per mi’ i Pau Boïgues de Montreal 76 posant la guitarra al ‘Bluesbis’.

Lluís Costa s’ha encarregat de la producció del disc, coordinant una vintena de músics participants. A ‘Felicitat Màxima!’ no hi falten els característics vents festius marca de la casa, aquest cop escrits per l’arranjador Xavi Pendón. També hi té un paper important el so de la marimba tropical fent un clar homenatge a Xavier Cugat i la guitarra mediterrània que aporta el músic Marcel Torres.

Pulpopop-Felicitat-Maxima_Portada

Pulpopop / Felicitat Màxima
Discmedi, 2015

 1. La ressurecció del PulpoPaul
 2. Èxits ‘Marejament’
 3. Avui per tu i demà per mi
 4. L’Adrenalina
 5. Al capvespre
 6. Cometa errant
 7. En Horse
 8. Ye eh!
 9. Macrosomni
 10. Bombolla de sabó
 11. Dansa de la vida
 12. Bluesbis

Avui per tu i demà per mi – Pulpopop

Escolteu-lo, doncs com ens diuen els Pulpopop:

“La Felicitat Màxima! existeix”.