La Banda del Panda publica el segon disc, ‘Viu’

La-banda-del-panda_Viu

El grup barceloní La Banda del Panda publica el segon disc, ‘Viu’ (Kasba Music, 2015), amb què renova completament el so i explora terrenys inèdits, que van més enllà de la rumba. ‘Viu’ és un treball eufòric que canta sobretot a l’amor i a la llibertat, però que també s’indigna i clama justícia quan cal.

“Malgrat tot, volíem transmetre ganes de viure, i per això, el disc es diu Viu”, explica el cantant, Étienne Pagès. De pare català i mare francesa, s’expressa perfectament en tres llengües: català, castellà i francès, i així estan fetes les peces d’aquest segon disc. El primer single és “Pirata” i ja pots gaudir del seu videoclip.

En aquest segon treball, La Banda del Panda transita entre l’ska, el pop i el reggae, territoris fins ara inexplorats, i ho fa amb nous compenents. A Étienne Pagès, Ángel Armenteros i Òscar Mateos, s’hi sumen ara Tomàs Ors, Pau Roselló i Eva Garin.

La Banda del Panda / Pirata

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.