L’11 Novembre arribarà “Viridarquía” el nou disc de LDS – Lágrimas de Sangre

Després dels quatre milions de reproduccions del seu primer àlbum a Youtube o els tres milions de reproduccions a Spotify, el grup LDS – Lágrimas de Sangre anuncia nou disc.

Aquest nou treball portarà el nom de “Viridarquía” i amb ell, el grup vol reivindicar la tornada als orígens naturals del èsser humà. El disc serà publicat per New Beats el proper 11 de novembre, i inclourà una quinzena de nous temes.

Actualment la formació està finalitzant la gira del seu primer disc “Si uno no se rinde” (Kasba Music, 2015), una gira que els ha portat a realitzar més de 80 concerts en dues gires d’estiu amb diversos “sold outs” i de actuacions a grans festivals com el Lali Jove, Garrinada, Acampada Jove, Barraques de Reus, Gasteizko Txoznaz, Deusto Jaiak entre moltes altres.

La gira finalitzarà el proper 8 d’octubre al Festival Esperanzah d’El Prat de Llobregat.

lds_viridarquia_portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.