GeneralMúsica del País Valencià

King Kong Boy estrenen ‘James Dean’, primer avanç del nou disc

King Kong Boy avança ‘James Dean’, primer tema d’avançament del nou disc KKB.

15723402_1322800751117998_8360889850620262701_o

King Kong Boy – James Dean

El proxim 14 de febrer King Kong Boy publicarà el seu segon disc d’estudi anomenat KKB. Per anar obrint boca, ens han mostrat el primer tast, ‘James Dean’, acompanyat d’un vídeo fet per ells. Aquest tema, com la resta de cançons del disc, ha estat produït per Tono Hurtado i pel propi grup als estudis Globo Estudio de Massanassa, i ha estat editat baix el segell Mésdemil.

Amb el nou disc s’ha produït un canvi de formació. Dels vuit membres que hi havia en el primer disc han passat actualment a cinc membres tornant al format bàsic de banda de rock amb veu, guitarra, baix i bateria, i eliminant la secció de vents presents a Alcem el vol. Aquest canvi ha donat com a resultat unes cançons menys ornamentades i amb una base rítmica més enèrgica influenciada per grups com Muse, Arctic Monkeys o The Strokes. Pel que fa a les lletres, segueixen caracteritzant-se per tindre una forta crítica social, tot i que també es mesclen amb temes que tenen unes lletres més personals.

El pròxim 5 de febrer a les 18:30h al Porrat de Sant Blai de Potries faran una pre-estrena en acústic del disc, i el pròxim 25 de març serà la presentació oficial de l’àlbum a la nova sala de concerts del Vinilo Club de Gandia acompanyats per Nuc.

Tant el primer avançament com la resta del disc es podrà descarregar gratuïtament o fent aportacions voluntàries al bandcamp.

L’entrada original la trobareu en aquest enllaç:
http://musicadelpv.blogspot.com.es/2017/01/king-kong-boy-estrenen-james-dean.html?m=1

Comment here