Kayo Malayo avança tres temes del que serà el seu tercer disc.

Gairebé deu anys tocant junts, més de 140 concerts en els últims quatre anys i dos treballs discogràfics a la motxilla.

Amb Qui ens va parir! (2009), els de Terrassa es donen a conèixer fora de la província de Barcelona i comencen a tocar en escenaris importants com el Festival Acampada Jove (en diverses edicions), les Festes de Gràcia, l’Aquelarre de Cervera i la Patum de Berga.

El disc Katalonska (Kasba Music), va ser el 8è disc més venut en català l’any 2011 amb 4.500 còpies venudes i més de 5.000 descàrregues. Amb aquest últim treball han pogut realitzar dues gires estivals per tota la geografia catalana i algunes visites esporàdiques per Galícia i Euskadi.

Ara mateix, després d’alguns canvis en la formació, estan preparant el que serà el seu tercer disc, però tot i així, han decidit anticipar-se i avançar tres temes del nou àlbum per anar assaborint, renovar el seu repertori i preparar el terreny de joc.

Temes com “La Primera Vegada”, “El Rei” i “La Revolució” són tres cançons que reflecteixen la consecució d’un estil propi i contundentment Kayo Malayo. Lletres de crítica social, ritmes ballables i la potent sonoritat caracteritzada per l’energia dels vents, els cors en massa i les contres infrenables de guitarra.

Per aquest “tast” d’estiu, els Kayo Malayo han comptat amb la col·laboració de Juankar de Boikot a la “La Revolució”, i els “scratches” del DJ Singular (Atversaris) a “El Rei”.

Artista: Kayo Malayo

Cançó: El Rei
Àlbum: EP
Discogràfica: Kasba Music, 2013
Font del vídeo: Youtube

Font: Kasba Music

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.