GeneralSENZILLS

JÚLIA BLUM AMB L’SCOTTY DK I EL MAMA DOUSHA, PRESENTEN EL SENZILL ‘NO VULL I VULL V2’

Júlia Blum és una compositora i cantant barcelonina que, a mesura que ha anat publicant les seves primeres cançons, ha consolidat el seu nom a diferents emissores referents de Catalunya i ha portat la seva veu en directe a diferents formats i festivals: des d’Els40, iCat, Cadena Ser, Rac105, etc. La seva veu ha sonat en directe a programes de TV3, a festivals com LOS40 Primavera Pop i al disc de La Marató de TV3 del 2022.

Després de treure els seus primers temes, publicar el seu primer EP ‘Sobre la marxa’ (2022, Picap) i col·laborar amb artistes de la talla de la Sara Roy, Koers, Sexenni Gigi RosJúlia Blum ens presentava la primavera passada un àlbum que porta per nom ‘VAINILLA’. Un disc que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que acompanyen a l’artista de Barcelona.

Després de l’èxit del seu primer disc i una gira d’estiu que ha passat per indrets com la Sala LAUT de Barcelona i els Premis ARC, entre d’altres, ara ens presenta ‘No vull i vull v2’. Un tema que és fruit de la col·laboració única entre Júlia Blum, Mamadousha i Scotty DK, tres talents musicals que aporten les seves pròpies influències i estils únics a la cançó. Aquest remix és més que una simple adaptació al tema original que la Júlia va publicar fa uns mesos ja que, en aquesta nova aproximació, s’ha donat vida al material existent amb noves capes sonores, ritmes i arranjaments que fan que la cançó es vegi amb un so renovat i més modern. La lletra revela una sinceritat crua i ofereix una perspectiva honesta sobre les batalles internes. Amb frases com “no vull agradar-te, deure’t res”, els oients s’immergeixen en un paisatge sonor d’autenticitat, complexitat i sobretot, superació.

JÚLIA BLUM – NO VULL I VULL V2

(PICAP, 2024)

Data de publicació: 09-02-2024


FONT: PICAP