JULES publica el seu tercer disc “Polígons”

JULES, és el projecte musical personal de Juli Farfan i el passat 23 de febrer va publicar el seu tercer treball discogràfic anomenat “Polígons” (Petits Miracles, 2018). El compositor, lletrista i coproductor barceloní presenta un nou disc amb de 13 cançons de pop-rock d’autor vibrants i lluminoses.

Gravat a Arctic Wave Studio (Bcn), “Polígons” és un disc d’indie-pop que coqueteja amb el folk i el rock, i neix, com els anteriors, d’una veu i una guitarra acústica.

Les cançons de “Polígons” entren bé des de la primera escolta i que, a mesura que es van escoltant una vegada i una altra, desvelen els seus misteris poètics i musicals. Farcides de metàfores i dobles sentits, les lletres parlen de temes ja presents a la seva discografia com ara les relacions humanes, la importància dels llocs a les nostres vides, de la llum com a fenomen físic i al·legòric, la paternitat i el pas del temps.

Jules_Polígons_Portada

Jules – Polígons

 1. Paisatge lunar
 2. Ballem, ballerm
 3. Fem l’estiu!
 4. Espero
 5. No fa mal
 6. Aquest instant
 7. Uah-hau!
 8. Les mans
 9. Il.lús o covard
 10. Prometeu
 11. La nostra petita immensitat
 12. Això no es pot parar
 13. Polígons
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.