José el Chatarra y el Punky Gitano “Al límite”

Al límite! (Kasba Music, 2015), tercer treball discogràfic dels reusencs José el Chatarra y el Punky Gitano.

‘Al límite!’ És un treball fet amb afecte i ràbia, aquesta ràbia que recolzada en la ironia i la sàtira fa que els temes seriosos ens provoquin un mig somriure, quan no una gran riallada, és, en definitiva, un disc fresc. I aquesta frescor fa que mentre els textos i el tractament vocal de les cançons ens transporten a una època llunyana, la música ens soni molt més propera, i no només per la composició, que també, si no, sobretot, per la producció musical, una producció moderna, actual. En l’àlbum, els artistes de Reus continuen reivindicant en ple segle XXI les diferents desviacions de la música aflamencada, retroalimentant-se dels diversos estils que es van popularitzar dècades enrere.

Els dos treballs anteriors de José el Chatarra y el Punky Gitano són De Chatarra…Corazón’ (Kasba Music, 2010) i ‘Mira què s’a liao’  (Kasba Music 2012), aquest segon disc va ser Premi UFI al millor disc de flamenc i Premi Yochano a la millor portada de la rumba catalana.

jose-el-chatarra-y-el-punk-gitano-al-limite

José el Chatarra y el Punky Gitano /Al limite!
Kasba Music, 2015

  1. Baila conmigo
  2. Barrios 2.0 (feat. Kutxi Romero)
  3. Que silben las navajas (feat. Los Chichos)
  4. Los ponis
  5. A mi no me gusta el fútbol
  6. Quiero ser insolvente
  7. El punky tiene guasa
  8. Súbete al camión
  9. Tú ten cuidao

‘Que silben las navajas’ és el primer single d’aquest tercer àlbum i compta amb Los Chichos com a col·laboradors d’honor d’aquesta gran cançó. Un tema actual, creat a recer de la situació social del present i traçant un paral·lelisme entre aquells temps que van veure el naixement de la llegenda que avui dia representen Los Chichos i aquests temps durs en què els nostres barris pateixen, dia rere dia, el deteriorament producte de les retallades socials.

José el Chatarra y el Punky Gitano / Que silben las navajas

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.