Jordi Montañez presenta ‘Anòxia’ a Reus

Jordi-Montañez_Reus

El cantautor Jordi Montañez ha escollit el Centre d’Art Cal Massó de Reus per oferir el primer concert al Camp de Tarragona on es podran escoltar les cançons del seu nou disc ‘Anòxia’. La cita és el divendres 29 de maig a partir de les 21.30 a la terrassa de Cal Massó amb un preu de 5 euros i consumició mínima.

‘Anòxia’ (Satélite K, 2015) és el tercer llarga durada de Jordi Montañez. El disc compta amb la producció i els arranjaments de Pau Romero. Els arranjaments l’apropen a una cançó d’autor en estat pur, amb uns arranjaments molt acurats que beuen del folk i de la música nord americana més independent. Amb aquest nou disc Montañez ens fa partícips de les opressions invisibles que ens asfixien davant de la més crua resignació o de la més ferotge resistència.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.