Jordi Montañez formarà part del CD “Canciones contra el hambre”

SISCO PIÑOL | 22/11/2013

Després d’una difícil cursa, Jordi Montañez ha aconseguit estar entre els deu artistes que formaran part del CD recopilatori benèfic “Canciones contra el hambre”. Més de 13.000 persones van votar a través d’internet en una votació popular on Montañez va ser seleccionat entre 217 artistes de l’Estat espanyol. Gràcies a vosaltres, “Mare” serà l’única cançó en català al disc recopilatori.
La campanya “Canciones contra el hambre” es una iniciativa de la plataforma musical Rock’n’magic, que forma part de l’associació cultural Velvet Factory. Es tracta d’un recopilatori musical i un projecte de crowdfunding benèfic per tal d’ajudar a les famíles més necessitades de l’Estat, unint música i solidaritat. El 100% dels beneficis es destinaran als bancs d’aliments, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL). La campanya de recaudació començarà el proper 25 de novembre, coincidint amb el llançament del disc, en el qual hi participen més de vint artistes consolidats i emergents.
Els deu artistes que han guanyat la seua participació al CD per votació popular han sigut: Playa Cuberris amb el tema “Volver atrás”, Ara Musa amb “Olvidándote”, Rusty River amb “Wetheart”, Saraband amb “Sin poder explicarlo”, Ladies & Monkeys amb “Narcotic blue”, Bamboo Bebop amb “Sauvage”, Somrice amb “Get out of you”, Visión Sonora amb “Dulce razón”, Fugitivos del Swing amb “La última cena” i Jordi Montañez amb “Mare”.

El proper divendres 29 de novembre a les 20:30 h Jordi Montañez presentarà “Cançons d’ara” d’una forma diferent. Aprofitant el cicle DO Autor de La Casa Elizalde de Barcelona, repassarà els temes des d’una perspectiva acústica i intimista. L’acompanyaran Pau Romero i JJ Caro.