‘Jesús era un heretge’ novetat editorial

A Jesús era un heretge (Ara Llibres, 2014) Lluís Busquets i Grabulosa ens ofereix una obra directa de lectura senzilla i amena, però rica en erudició i testimonis.

jesus

Una lectura imprescindible per conèixer a fons la figura de Jesús, algú que va creure que un món millor era possible.

Una obra que aprofundeix en la faceta més polèmica de Jesús, la de dissident, rebel, idealista o, fins i tot, antisistema: algú que trenca les convencions imposades en funció d’uns valors de major justícia, igualtat i solidaritat. Un lluitador i, com tots els que se situen al marge de la doctrina oficial, un condemnat.

Aquest llibre incideix en el missatge profund de Jesús i en les circumstàncies en les quals va anunciar-se: en quin ambient va néixer i créixer Jesús? Com va madurar la seva fe? Quina fou la seva veritable heretgia? I, més polèmicament, podríem dir que va fracassar?

Lluís Busquets i Grabulosa (Olot, 1947) és professor, periodista i autor de més d’una vintena de títols. Ha treballat de crític literari a El Correo Catalán i ha col·laborat en múltiples publicacions, com el Diari de Barcelona i Serra d’Or, i en mitjans audiovisuals. Ha publicat amb Ara Llibres “El Testament de Moisès” (2007), “Els evangelis secrets de Maria i de la Magdalena” (2009), “Carta al Papa” (2010), “Albada a Lisboa” (2011) i “Xirinacs i l’estafa de la transició” (2013).

Fitxa:
 Títol: Jesús era un heretge
 Autor: Lluis Busquets i Grabulosa
 Editorial: Ara Llibres
 ISBN: 978-84-15642-89-3
 Data de publicació: 6 d’octubre de 2014
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.