“Jazzmaica” de The Gramophone Allstars arriba al Japó

The Gramophone Allstars continuen la seva exitosa gira de presentació del seu nou disc, “Jazzmaica”, on es transforma en una poderosa big band. Ahir dimecres 1 d’abril van obrir una residència de tres actuacions al Jamboree de Barcelona, on tindran com a convidats especials alguns dels nous talents de la escena jazzística catalana.

The_Gramophone

L’èxit de “Jazzmaica” s’estén també fora de les nostres fronteres, i la banda celebra també el llançament del disc a Japó, país on la proposta sonora de The Gramophone Allstars Big Band ha tingut molt bona acollida. El segell japonès P-Vine ha tancat un acord amb Bankrobber per publicar el disc el proper 3 de juny.

“Jazzmaica” aconsegueix l’alquímia perfecta entre els ritmes jamaicans i els hits clàssics del soul, el funk i el rhythm & blues, reescrivint el camí que uneix l’illa caribenya amb artistes com Stevie Wonder, Sam Cooke o Ray Charles, així com altres referents com The Winstons, Jackson Sisters o Smokey Robinson. El grup, ampliat ara fins el format de big band, pren una nova dimensió gràcies als sorprenents arranjaments en clau jamaicana i la força d’una extensa banda. Tot un repte musical que, amb 15 músics sonant a la vegada, eleva a la màxima potència l’energia i explosionat d’unes cançons que ja van ser creades amb la missió de fer-te ballar.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.