GeneralSENZILLS

JACOBS presenta “Bombolla”,el primer avançament del seu proper treball discogràfic

JACOBS arrenca el 2024 amb “BOMBOLLA”, single amb què presenta el seu nou nom i projecte artístic.

Amb “BOMBOLLA”, JACOBS ens anima a sortir de la nostra zona de confort, a sortir de la “bombolla”, atrevint-nos a explorar noves maneres de viure sense que ens importi el que pensin els altres.

Amb un so fresc, més electrònic del que tenia acostumats als seus fans, JACOBS fa un salt endavant cap a una nova sonoritat més club, però sense perdre l’essència pop que tant la caracteritza.

BOMBOLLA

JACOBS

(Música Global Discogràfica, 2024)

Data de publicació: 16-02-2024


JACOBS – BOMBOLLA


Maria Jacobs és una cantautora de Valls, Alt Camp de vint-i-dos anys que ha destacat des de jove per la seva passió per la música. Des dels tretze anys, ha estat component cançons que finalment va recopilar al seu primer CD autoeditat, titulat “7teen Secrets”, presentat el 2017 i produït per Xavier Llorach. Aquest disc va contenir deu temes i un bonus track.

El 2019, va llançar el seu segon àlbum, “Invisible”, produït per Marc Martin i enregistrat a l’Estudi La Vall. Amb un estil pop-country, aquest disc conté 4 temes en anglès i 7 en català, i aborda temes socials i emocionals. Amb aquest àlbum, Jacobs va signar un contracte amb la discogràfica Música Global.

Paral·lelament a la seva carrera musical, Jacobs ha seguit un curs de musicoteràpia i ha col·laborat en projectes com la banda sonora de la Llegenda de Sant Jordi a Montblanc.

El seu tercer disc, “Et Porto Escrit”, llançat el 2022, presenta una àmplia varietat de gèneres, des del funky fins al rock i l’electrònic. Aquest àlbum explora temes com l’amor, el desamor i la salut mental, amb cançons com “Caminar ràpid” i “Algú per estimar”.

Per Jacobs, la creació d’aquest disc no només representa un avenç en la seva carrera musical, sinó també un punt d’inflexió personal, ja que li ha permès descobrir-se a si mateixa i utilitzar la seva música com una eina per a la conscienciació social i el canvi.

FONT: MÚSICA GLOBAL DISCOGRÀFICA