Ja es coneix la programació de l’Embassa’t 2015

L’EMBASSA’T {Festival Independent del Vallès} ha donat a conèixer la programació per dies de la setena edició del festival, que se celebrarà a Sabadell els propers 11, 12 i 13 de juny.

Embassat2015

Encara amb algun nom per anunciar, l’EMBASSA’T presenta aquest any un cartell on destaquen dos artistes de renom al panorama musical català i que tenen nou projecte: Adrià Puntí, que avançarà cançons del nou disc ‘La clau de girar el taller’ i Joan Miquel Oliver, que portarà a Sabadell la presentació de ‘Pegasus’.

A més, l’Embassa’t comptarà amb els britànics Is Tropical, que tocaran el seu nou disc ‘Black Anything’; El Último Vecino, millor directe espanyol 2014 segons Rockdelux; Núria Graham que presentarà el seu debut ‘Bird Eyes’; Ferran Palau, que acompanyat de la seva banda estrenarà ‘Santa Ferida’; Pau Vallvé, que torna a l’Embassa’t a presentar ‘Pels dies bons’; Opatov, la banda més potent del Vallès s’estrena al festival i molts altres artistes.

DIJOUS 11 de juny: Gratuït
Concert obertura del festival en col·laboració amb Sona9 i Enderrock
Mirador del Museu del Gas de la Fundación Gas Natural Fenosa

Pantaleó – Miqui Puig Dj set… i alguna sorpresa més.

DIVENDRES 12 de juny
Jardins de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Mirador del Museu del Gas de la Fundación Gas Natural Fenosa

Adrià Puntí (solo) – Joan Miquel Oliver – Ferran Palau – Ocellot – The Zephyr Bones – Vallès – MansO… i més bandes que s’anunciaran aviat.

DISSABTE 13 de juny
Jardins de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa

Is Tropical – El Último Vecino – Pau Vallvé – Núria Graham – Opatov – Pau Roca – Olde Gods… i més bandes que s’anunciaran aviat.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.