Inspira publicarà nou disc aquest setembre

Inspira_foto-grup

El proper mes de setembre veurà la llum ‘Greta’, el nou disc dels barcelonins Inspira, liderats per Jordi Lanuza, i convertits en un dels grups referencials de l’escena independent catalana, amb un creixent reconeixement de públic i crítica després de tres discos rodons i carregats de personalitat: ‘Cova Placenta’ (Cydonia Records, 2008), ‘Escapistes’ (Amniòtic Records, 2010) i ‘Amunt!’ (Amniòtic, 2013).

Inspira presenten ara la seva nova encarnació amb “Greta”, el seu quart treball i primer amb Bankrobber, on les cançons de Jordi Lanuza brillen amb llum pròpia al capdavant d’una banda consolidada amb Darío Vuelta al baix, Xavi Molero a la bateria, Cristian Diana a la guitarra elèctrica, i Fer Acosta a l’omnichord, guitarra de 12 cordes i veu. El disc s’ha enregistrat entre els mesos d’abril i juny de 2015 a La Moleria, ha estat produït per Inspira i mesclat per Darío Vuelta.

La presentació de ‘Greta’ serà el 19 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, i el 16 d’octubre a L’Auditori de Barcelona.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.