“Injurias a la corona”, desè disc de El Sobrino del Diablo.

 

Sobrino-del-diablo_Injurias-a-la-corona

“Injurias a la corona” (La Produktiva Records, 2016) és el desè disc oficial de El Sobrino del Diablo. Sense deixar la seva habitual versatilitat estilística al voltant de rock, pop i folk amb textos divertits i irreverents, incideix especialment aquesta vegada en dos aspectes: musicalment, en el gènere de heavy metal, i quant al textual, en l’antifeixisme, l’anticapitalisme militant i la ideologia llibertària. Inclou sorprenents versions dels mítics The Kinks i el grup d’hard rock britànic Saxon. Hi ha fins a vint músics col·laborant en els dinou talls de l’àlbum., així mateix, col·labora en un tema la banda eivissenca Projecte Mut. Entre les dinou cançons hi ha tres en català i quinze en castellà. Com a anècdota, també conté una lletra en castellà medieval.

El disc es presentarà a Barcelona el divendres 20 de maig a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Al juny i juliol “Injurias a la corona” es presentarà en ciutats com Saragossa, Lleida, Madrid, Granollers, València, Andorra la Vella, Manresa, Terrassa i el Festival Franja Rock de Pena-roja de Tastavins (Terol).

Font: La Produktiva Records
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.