Inici de gira d’Assekes

Assekes, a fet públic les primeres dates de la seva gira, l’inici tindrà lloc al mític festival Viña Rock i el seguiran entre altres les actuacions al Feslloch, Sonrías Baixas, etc.

assekes

Actualment el grup es troba preparant el seu segon llarga durada després de la presentació del senzill “Volar”.

El grup de la Ribera Alta, que va donar els seus primers passos fa ja 10 anys, es troba en el seu millor moment i així ho demostra el seu calendari farcit de cites als festivals més rellevants, tant dintre com fora del territori valencià.

Amb el seu segon disc d’estudi reposat i rodat, “Un nou camí” (autoeditat, 2016), i el senzill “Volar”, que va veure la llum el passat 2017, marcant l’estela del que serà el seu segon llarga durada, el grup enceta la temporada més intensa viscuda fins al moment.

La primera de les grans cites, és dissabte 28 d’abril a les 18:30 h, quan assaltaran l’escenari Smoking del Viña Rock, precedint als també valencians Vadebo.

També participaran en la dotzena edició del festival més esperat de la música en valencià, el totpoderós Feslloch. Visitaran terres gallegues xafant el mític festival Sonrías Baixas, del 2 al 4 d’agost, compartint cartells amb tòtems com Berri Txarrak, Gatillazo o La Raíz

Altra de les dates esperades per la banda riberenca és la recentment anunciada participació, el 16 de juny, a la festa de presentació del Music Port Fest del Port de Sagunt, al Pantalán Beach Club. A aquest concert se sortejaran abonaments i s’anirà obrint boca per al que ens ve al pròxim mes de juliol.

A més, a falta de confirmar la seva participació en altres grans i importants escenaris, es podrà gaudir del dinàmic i enèrgic directe d’Assekes a Vila-real a maig, concretament el divendres 11 acompanyats pels Catarres i Buhos, o a El Soleràs o la Vall d’Uixò a juliol.

Font: Metrònom Comunicació

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.