‘Infàmia’ a partir del 16 de gener a La Villarroel

A partir del 16 de gener La Villarroel acull Infàmia, un text de nova creació signat per Pere Riera que proposa un joc de miralls, d’esferes i de punts de vista al voltant del món de l’actor. El muntatge és una producció pròpia de La Villarroel que compta amb Emma VilarasauJordi BoixaderasAnna Moliner i Francesc Ferrer.

infàmia

Sinopsi
A l’Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. Veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l’Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l’emergència de ser perpètuament actors “emergents”. I, enmig d’un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d’una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici. 

Funcions a partir del 16 de gener
Autor i director: Pere Riera
Amb: Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Anna Moliner i Francesc Ferrer
Producció:  La Villarroel
Estrena: 27 de gener
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.