BreusGeneralVideoclips

Inèrcia torna amb un nou single de ‘Sendes Salvatges’

El grup de rock Inèrcia torna amb un nou single i videoclip, avançament del que serà el seu proper LP ‘Sendes Salvatges’. El disc estarà composat de 10 cançons, creades després d’un procés de maduració de més de dos anys, amb què acaben de depurar el seu so i el seu estil, donant un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.

La cançó triada per a ser el single i que també és la del primer videoclip del disc, es titula “L’horitzó” i parla de la necessitat de afrontar els problemes i les dificultats amb determinació i valentia.

El videoclip ha estat enregistrat i produït per Tresdeu Media, i tracta de reflectir visualment la metàfora que planteja la lletra de la cançó: l’evolució buscada des d’un present simètric i mecànic, traduït en tons grisos i apagats, fins a un futur emocional i harmònic.

Inèrcia – L’horitzó

Per fer realitat el nou disc ‘Sendes salvatges’, el grup té en marxa un Verkami, si hi voleu colaborar accediu-hi mitjançant aquest enllaç: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/12906?mc_cid=7dad5a7e0d&mc_eid=f2b2917188

Comment here