Inèrcia presentarà ‘Cop d’ull’, el seu nou videoclip

‘Cop d’ull’ és el nou videoclip d’Inèrcia, la cançó s’inclou a ‘No és cap simulacre’, primer disc d’estudi del grup.  Anteriorment ens presentaven el seu primer videoclip anomenat ‘El secret’, enregistrat als estudis RPM d’Almàssera.

inèrcia

Aquesta vegada veiem al grup tocant en meitat d’una freda nit d’hivern, en un bosc perdut al no-res. Mentrestant, a València, una història surrealista passa als carrers, i el públic haurà de posar la seva pròpia interpretació. La història vol fondre’s amb la cançó, que parla de dubtes, confusió i incomprensió, mentre el grup descarrega tota la seva ràbia.

Per a l’enregistrament del videoclip, Inèrcia ha tornat a comptar amb L’Esclat Produccions Audiovisuals, la jove productora que tan bons resultats els està donant. Ells van ser també els encarregats de dur a terme el seu anterior vídeo,

El videoclip es presentarà a Banyeres de Mariola el dia 11 d’abril, en un concert que el grup farà amb El Corredor Polonès al Pub Tic Tac.

A partir del dia 14 d’abril trobarem el videoclip penjat a les xarxes socials i a Youtube.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.