Inadaptats tornen a l’escenari per un dia

Inadaptats conegut grup de Vilafranca del Penedès, l’Alt Penedès, en actiu des de principi de la dècada de 1990 fins al 2005, tornen a l’escenari només per un dia, en un concert únic a la seva ciutat per celebrar els seus 25 anys. El concert d’Inadaptats serà el 18 d’abril de 2015 al Pavelló Firal de la ciutat.

inadaptats001

Després del seu darrer concert el 28 de maig del 2005, el públic podrà gaudir de la seva música en un darrer i únic concert. Organitzat per Rescat i la Xarxa Antirepressiva del Penedès, part dels ingressos del concert anirà destinada a aquest col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes.

A partir del dia 20 de desembre fins el 31 de gener el cost de les entrades serà de 10 euros. A partir del dia 1 de febrer es vendran a 15 euros anticipada i el mateix dia a taquilla tindran un cost de 17 euros. Els punts de venda de les entrades són:

Mai Morirem, Ciutat invisible i El Lokal, Barcelona
La Fornal i APX, Vilafranca del Penedès
Ateneu Popular, Vilanova i la Geltrú
Casal Independentista El Forn, Girona
Jaç Roig, Capellades
Casal Popular de Joves de Lleida, Lleida
Casal Despertaferro, Reus
La Nyamera, Vic
Cal Patxo, Berga
Casal Sageta de Foc, Tarragona
Ger, Sant Pere de Ribes
La Trinxera, El Vendrell

Discografia: Crítica social (1992), Per tots els mitjans (1996), Motí! Avalot… (1998), Inadaptats X (1999), INDP (2003), SOS (2004), Homenatge a Ovidi (2004), Cremem les nostres naus! (2006).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.