ILSEN torna amb un nou treball titulat “ Antes era antes”

Els barcelonins ILSEN amb més d’una dècada en actiu acaben d’editar un nou EP que porta per nom “Antes era antes” (Segell Microscopi, 2018), aquest treball s’afegeix als 3 EP publicats “ilsn”, “Entresòl” i “La Consante Huida” i el LP “Valle Inexplicable”.

“Antes era Antes” és el treball més directe i lluminós de la banda fins ara, el primer senzill del disc és “Te empieza a gustar”, un tractat pop situat a la frontera del rock on una lírica més terrenal serveix com a plataforma per expressar el que els passava pel cap: “una puntada de peu a la nostàlgia, l’apologia i orgull del fracàs com a via d’aprenentatge i, sobretot, l’eufòria d’haver arribat fins aquí, així”.

Aquest nou treball ha comptat amb les col·laboracions de Magí Batalla, a les guitarres, teclats, veus i programacions, Oriol Planells a la bateria i David Osanz a les guitarres. El disc ha estat produït, mesclat i masteritzat per Magí Batalla i enregistrat per Pau Romero als estudis Beat Garden de Barcelona.

ILSEN són: Edu Cruz, Marcel Furment, Javi Díaz i Luis Pericás.

ILSEN-Antes-era-antes_Portada

ILSEN – Antes era Antes (Segell Microscopi, 2018)

Data de llançament: 6 de gener de 2018

Cançons:

  1. Te empieza a gustar
  2. Hueco perfecto
  3. ¿Cuánto más?
  4. El refugio
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.