Idò, és el nou disc de Projecte Mut

El nou treball de Projecte Mut s’anomena `Idò´ (LBAM Records, 2014), el disc és el quart a la trajectòria de la banda. En ell hi fan una reflexió festiva i desenfadada amb so folk mediterrani on parlen de tot allò que els agrada i preocupa, i ho fan de la manera més festiva que ho han fet mai. Fidels al seu estil, segueixen bevent de tots els punts cardinals a l’hora de composar, i agafant textos de poetes d’arreu dels Països Catalans.

Idò_Projecte_Mut

El disc es va enregistrar durant el mes d’agost a Magrana Studios d’Eivissa i l’ha produït i mesclat Joan Barbé. El disseny gràfic torna a caure en mans de l’eivissenc resident a Barcelona Víctor Escandell, amb qui el grup ha treballat en els seus tres últims àlbums.

`Idò´ el formen 14 noves cançons que continua en la línia sonora dels anteriors treballs, i on han recuperat la seva vessant més folk, més de carrer, un disc molt més festiu i desenfadat, on no es perden alguns talls més pop com a l’anterior disc.

‘En la nit artificial’ és el tema escollit com a carta de presentació de l’àlbum, una cançó que recull a la perfecció l’esperit del disc. Poema del català Enric Casasses, musicalment és un tema molt fresc, alegre i divertit que enganxa i et transporta a aquesta sonoritat tan mediterrània que ja els hi coneixem i que han volgut potenciar encara més en aquest nou treball.

ESCOLTA:

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.