‘Hydrangea’, nou disc de Marion Harper

‘Hydrangea’, és el nou treball de Marion Harper, un nou disc arriba després de 2 anys de la publicació del que va ser el seu àlbum de debut ‘Cotton Candy’ (Luup Records, 2016) i 3 anys després del seu prime EP “Seasons” (Luup Records, 2015).

Just de sortir a la venda i ‘Hydrangea’ (Luup Recors, 2017) i ja és el quart disc nacional per Mondo Sonoro 2017. És rellevant conèixer això per entendre l’evolució de Marion que ha culminat en aquest disc. Perquè ella ja no és la nena que amb 17 anys es va tancar per primera vegada en un estudi d’enregistrament per gravar els 5 temes que li servirien com a carta de presentació, ni tampoc és la nena de 18 anys que va començar a flirtejar amb l’electrònica amb el seu primer llarg, amb uns temes que la van portar a girar per tot el territori, a compartir escenari amb bandes com M83, DORIAN o Marlango i a rebre reconeixements com el Premi Descobertes 2016 o una nominació a Millor Artista Revelació als ARC. Marion és ara una dona de 21 anys que ha fet un segon disc que és digne d’anar desgranant a poc a poc. “Hydrangea” suposa la maduresa musical de Harper. 8 temes que són foscos i complexos. Propers a una sonoritat que farà les delícies dels seguidors d’artistes com Lorde o Banks, el nou treball de Harper és un clar exemple del pas del temps. Estem davant el disc més personal de l’artista fins al moment, amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort. L’àlbum inclou grans cançons com “Hissi Cream” i “Innocent”, així com “If I Saw You Again”, primer single oficial i amb un videoclip protagonitzat per l’actriu Júlia Molins i la mateixa Marion.

El disc també inclou la cançó “Invisible” on Marion Harper fa un duet amb Ramon Mirabet.

Les  primeres dates de presentació del disc són:

10 Febrer a la Sala Costello Club – Madrid, 15.30 h. (cicle de tarda).
16 Febrer a l’ Antiga Fàbrica Estrella DAMM – Barcelona, 19.30 h.

7123f833-6ccf-430e-9bee-406e237cab56

Marion Harper – If I Saw You Again

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.