Hungry, és el primer disc de Candela ROOTS

Candela ROOTS és una banda de reggae en valencià formada per Estel Navarro (veu), Karla Palacios (baix), Ricardo Císcar (percussions), Pau Val (guitarra), Pere Munuera (bateria) i Stephen Fletcher (teclats). Amb unes bases contundents i una veu dolça que respecta les pautes del roots reggae més melòdic. Les lletres, que combinen valencià, anglès i francès, transmeten un missatge crític, per fer reflexionar a qui les escolta. La mirada es centra en els detalls per tal que aquestos ens ajuden a comprendre el món una mica millor, on vivim perduts en les coses grans… Així, amb un llenguatge senzill i proper, Candela Roots volen arribar a allò més profund.

Miniatura CandelaEl títol, Hungry (“fam”, en anglès), vol transmetre que estem vivint el temps de la fam: aquí, fam de diners, al costat, fam… El món és un lloc on conviu la gent que té de tot i que malgrat tot es queixa, amb gent que amb prou feines té allò necessari per subsistir. I a la fi, d’una manera o altra, tots estem famolencs.

Cal destacar les col·laboracions que trobarem al disc: Supa Bassie, Ales Cesarinni, Oldfashioneds (Payoh SoulRebel, Pablo Muñoz i Edu Altarriba) o Rafa Villalba, referents del panorama reggae valencià. Tot plegat, fa de Hungry un disc indispensable per entendre el roots reggae al País Valencià.

El concert de presentació tindrà lloc el dia 1 de març de 2014 a la Sala Paberse Matao (Sedaví-València).

I el dia 7 de març estaran celebrant el Dia de la dona tocant al festival Queens of reggae a la sala Agora Live.