‘Històries xules’ el nou disc de Vuit

El nou disc de Vuit ens parla d’amor, amistat i el sentit de la vida, aquests són els eixos que dibuixen les ‘Històries xules’ (RGB Suports, 2017).

Vuit_Històries-Xules_Portada

‘Històries xules’ és el nom del nou disc del grup barceloní Vuit i que el segell discogràfic RGB Suports va publicar el passat divendres 15 de setembre. Vuit cançons amb vuit històries que parlen de l’amor, de la relació entre pares i fills o de la pèrdua de familiars i persones estimades.

Carlos Martínez i Oscar Villoria han comptat amb la producció del cantant David Otero en el procés de creació del disc gravat entre Madrid i Barcelona aquest estiu. Durant més d’un any han estat treballant amb aquest projecte que celebra el vuitè aniversari de la carrera musical del grup. Temes treballats amb delicadesa i temps.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.