“H” nou disc de Sherpah

Després de gairebé cinc anys de silenci discogràfic i del seu darrer treball “Camino”. La banda del Bages, Sherpah torna a treure un nou disc, aquest es titula “H” (Picap, 2017).

Els Sherpah fa més de 10 anys que pugen als escenaris i han fet més de 500 concerts que els han portat a escenaris dels Països Catalans, Espanya i França.

Sherpah s’ha especialitzat en una combinació determinada, que consisteix fonamentalment a barrejar rumba i reggae, amb d’altres com la cúmbia, “guaracha” i ska. Ho aconsegueixen gràcies a una bona compenetració entre la secció de vents i la de ritme, amb profusió de percussions.

“H” vol reivindicar la música de ball, el ball en parella, el fet de ballar acompanyats i passar-ho bé, tant a la pista de ball com a l’escenari. El disc es va cuinar als estudis Beat Garden de Barcelona i ha estat produït per Pau Romero.

Sherpah-H-Portada

Sherpah / H
Picap, 2017

 1. Avança
 2. Seguim aquí
 3. La parrandera
 4. Sa caleta
 5. Crece
 6. Diferente
 7. Mig perdut
 8. Amor#
 9. Cremes
 10. Vuelo yo
 11. Veneno
 12. Ciutat de formigues
 13. Al vent (Bonus track)

“Cremes” és el single de presentació del nou disc “H” de Sherpah. A partir del 31 març estarà disponible en format físic i digital.

Sherpah – Cremes

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.