Guillem Roma tanca la gira aquest divendres a l’Atlàntida de Vic

REDACCIÓ | 26/11/2013

Tot es mou i tot canvia, com passa a la mateixa formació de la Càmping Band Orchestra a cada concert, per això, un any i mig després de publicar el seu segon disc Oxitocina (autoeditat, autoproduït i autogestionat) i amb més de 50 concerts Guillem Roma tanca la gira per posar-se a gravar un nou àlbum a principis de l’any que ve!
Aquest divendres a les 20:30 del vespre l’hormona de l’amor fluirà per l’Atlàntida de Vic amb on el músic osonenc s’acompanyarà de la versió de luxe de la Càmping Band Orchestra amb un concert que promet amb sorpreses i alguna petita estrena com avançament del nou àlbum.
Segons Guillem Roma, que alguns han qualificat com “la versió catalana de Beirut” (La Vanguardia) el balanç d’aquest any és molt positiu, consolidant-se, a poc a poc, com una de les noves propostes del panorama musical català amb concerts per tot el territori, festivals com l’InVICtro o la FiM, bona resposta dels mitjans i la crítica (Top 10 del 2012 al DeliCatessen de iCat) i sobretot un públic fidel que ha anat creixent a cada concert.
Guillem Roma avança que si una de les característiques de la seva música és la barreja, en el següent disc n’hi haurà més! Més instruments, més idiomes, més canvis, però mantenint aquesta essència de crítica optimista, elegància, i un punt de màgia que desprenen les cançonsd’Oxitocina.