Guillem Roma posa punt i final a la seva darrera gira

Guillem Roma posa punt i final a la seva darrera gira, una gira que l’ha portat a fer més de 150 concerts i després d’un estiu on el músic osonenc no ha parat de voltar acompanyat de la Camping Band Orchestra des de sales de teatres, festes majors o festivals.

La data escollida per la festa final de gira és el proper 8 d’octubre, al Teatre Cirvianum de Torelló.

En paraules del músic: “Després dels temps moguts de concerts necesitem parar, no per descansar o agafar aire, si no per posar-nos a enregistrar un nou disc i quan es canvia d’etapa és bo celebrar-ho, per això tenim moltes ganes de fer aquest final de gira!”

Guillem Roma, avança que té previst enregistrar un nou disc aquesta tardor que sortirà a principis d’any i que a part de la Camping Band Orchestra comptarà amb algunes col·laboracions especials, que mes endavant anirà presentant.

Guillem Roma – Imatge: Arxiu de l’artista
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.