Guillem Roma estrena en directe el nou disc “Connexions”

Divendres 24 a l’Atlàntida de Vic amb les entrades exhaurides i el diumenge 26 a Barcelona dins el festival Tradicionàrius, Guillem Roma estrena en directe el nou disc “Connexions”.

Una proposta fresca, elegant i amb personalitat pròpia que arriba amb força aquest 2017 amb un so més contundent que agafa volada amb unes cançons originals i sorprenents que ens connecten de forma natural i fresca amb influències tan diverses com la música mexicana, els boleros o els sons mediterranis. Al concert d’estrena a Barcelona comptarà amb la presència d’artistes convidats com Joan Colomo, Judit Neddermann que ja han participat també en el disc i altres sorpreses, així com una banda renovada amb la incorporació de músics com Didak Fernandez (Bateria de Macaco) o Miquel Sospedra (Baixista de Mazoni, Sanjosex, Xarim etc..).

Portada Guillem Roma mail web

Amb “Connexions”, Guillem Roma aconsegueix una convivència espontània entre la vitalitat i l’optimisme característics del seu projecte i una mirada crítica amb la societat i el món que ens envolta, consolidant una proposta original i innovadora en l’àmbit creatiu. Al disc hi han participat artistes convidats com Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Garriga de la Troba Kung-Fú o el cantant napolità Alessio Arena, i ha treballat amb la producció del músic Josep Maria Baldomà. Noves cançons que arriben com una alenada d’aire fresc que conviden a la reflexió a través d’aquestes connexions entre la música, la poesia i la màgia.

“Connexions” és la cançó que dona nom al disc, parla del concepte que serveix de columna vertebral temàtica de tot l’àlbum.

Guillem Romà – Connexions

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.