Guillem Roma – El teu llit

‘El teu llit’ és el títol del nou videoclip de Guillem Roma i l’escollit com a nou senzill del seu tercer disc anomenat ‘Nòmades’ (Guillem Roma, 2014).

Dirigit pel propi músic, ens transporta a un univers surrealista que il·lustra la cançó de “El teu llit” amb diferents escenes que transcorren al voltant del riu Ter.

Fer el que no se suposa i saltar-se els patrons socials, d’això parla la cançó. “Sempre ens han ensenyat que hem d’arribar a uns objectius, d’aconseguir alguna cosa… però ningú ens ha dit que això no necessàriament ha de ser així i que cadascú ha de fer el seu propi camí”, explica Guillem Roma.

Una lletra acompanyada d’imatges on hi destaca la màgia, la naturalesa i el ball, elements, tots ells, que caracteritzen altres vídeos del músic osonenc. Aquí la història, els personatges i les coreografies vesteixen de significats poètics algunes localitzacions industrials del riu Ter al seu pas per Manlleu, el vídeo acaba amb moments entranyables on els petons són els protagonistes.

Seguint amb la filosofia de la autogestió del grup, el propi Guillem Roma s’ha encarregat de la direcció del vídeo amb l’ajuda de Èric Motjer a la direcció de fotografia i la col·laboració d’amics i familiars que apareixen en diferents moments de la història.

Actualment Guillem Roma amb la flexible Camping Band Orchestra giren amb el nou disc de ‘Nòmades’ on es barreja la cançó amb influències que es mouen en terreny de frontera des de Mèxic als Balcans i els podrem veure, entre altres, aquest setembre presentant la proposta al Mercat de Música Viva de Vic.