Recordem

The Gramophone Allstars publica ‘Jazzmaica’

jazzmaica

La banda The Gramophone Allstars publica aquest dimarts, 23 de setembre, el seu quart disc ‘Jazzmaica’ (Bankrobber, 2014). Amb la direcció musical de Genís Bou, compta en el seu line-up amb alguns dels joves talents més sol·licitats de l’escena jazzística catalana com Judit Neddermann, Lluc Casares, Vic Moliner o Adrià Plana.

The Gramophone Allstars Big Band presenta Jazzmaica

‘Jazzmaica’ busca el punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans. El grup, ampliat ara fins al format de big band, explora i reescriu el camí recorregut dècades enrere pels músics de l’illa caribenya en descobrir per les emissores nord-americanes els hits del soul, el funk o el rhythm & blues.

‘Jazzmaica’ representa l’aposta més ambiciosa en la trajectòria de The Gramophone Allstars. Una personalitat musical que ja s’ha plasmat en els discos ‘Just delightin’ (Silver Bullets, 2008), ‘Simbiosi’ (Liquidator, 2010) i ‘Levitant a la deriva’ (Liquidator, 2011). Sis anys de treball intens que els ha dut a tocar al principal festival europeu de l’escena jamaicana, el Rototom Sunsplash, a fer de backing band del reconegut Mr. T-Bone o a penjar un sold-out en la presentació del darrer disc a l’Auditori de Barcelona.

Primeres dates en directe:
 26/9 Vilanova - FIMPT
 27/9 Lleida - Nit Ponent Roots / Festes de Tardor
 21/11 Barcelona - Apolo [2] (Connexions)

Comment here