‘Glòria als herois’ La història del RCD Espanyol

Ja ha arribat a les llibreries de la ma d’Ara Llibres ‘Glòria als herois’ 98 portes de l’estadi: 98 històries de l’Espanyol.

Un nou llibre sobre la història de l’Espanyol de la mà dels periodistes Quique Iglesias i Iván Molero. L’obra tracta de 98 retrats de jugadors que han defensat la samarreta blanc-i-blava. 98 futbolistes que, a més, donen nom a les portes de l’Estadi del RCD Espanyol.

Glòria als herois

Tamudo, Jarque, Zamora, Pochettino, Arcas, Solsona, Marañón, Lauridsen, N’Kono… Homes i herois, jugadors i ídols. 98 són els jugadors mítics de l’Espanyol que donaran nom a les portes de l’estadi de Cornellà-el Prat. Després que més de 30.000 seguidors donessin la seva opinió, s’han escollit els noms més votats per ser homenatjats amb la renovació de l’estadi. Un decisió simbòlica, una tria sentimental de l’afició que gràcies a Quique Iglesias i Iván Molero es convertiran en història també sobre el paper. Al llibre que teniu a les mans hi trobareu un emocionant retrat d’aquests 98 jugadors inoblidables del club. Perfils apassionants que recullen anècdotes fins ara desconegudes, records inesborrables, victòries agòniques, remuntades impossibles, eufòria, triomfs i també llàgrimes. 98 capítols que són història viva del sentiment blanc-i-blau.

Un sentit homenatge als jugadors que constitueixen el llegat esplendorós de l’Espanyol, pilars sobre els quals se sosté el present del club i, des d’avui, també les portes d’entrada als somnis del futur.

Iván Molero és periodista esportiu i des del 2002 informa, especialment sobre l’actualitat del RCD Espanyol, al diari As. També ha col·laborat a COM Ràdio, Ona Catalana, al Carrusel Catalunya de Ràdio Barcelona i al diari El Partido, entre altres mitjans.

Quique Iglesias és periodista esportiu i cobreix l’actualitat del RCD Espanyol a la cadena COPE, després del seu pas pel diari As i el Carrusel Deportivo de la cadena SER. Ha publicat Sentiment blanc-i-blau (Ara Llibres) i Sentimiento blanquiazul (Now Books).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.