Glenn Cooper tanca la seva trilogia amb "La fi dels escribes"

REDACCIÓ | 01/06/2013

Després de l’èxit de La biblioteca dels morts (Ara Llibres, 2009) i El Llibre de les ànimes (Ara Llibres, 2011), Glenn Cooper tanca la seva trilogia amb “La fi dels escribes”. Ara, ens regala el pertorbador desenllaç de la trilogia protagonitzada per Will Piper que ha fascinat a milions de lectors arreu del món. L’autor nord-americà va revolucionar el gènere del thriller històric i compta ja amb més de 2.000.000 d’exemplars venuts.

Segles enrere, en una abadia medieval anglesa, una obscura orde d’escribes va consignar un secret apocalíptic en uns llibres sagrats. Aquests llibres conformen la temuda Biblioteca dels morts i contenen la data de la mort de tota la humanitat. Avui, més a prop que mai.

Will Piper, l’intrèpid exagent de l’FBI que va fer pública l’existència de la biblioteca, haurà de fer front al seu destí, perquè segons l’orde dels escribes, en menys de quatre-cents dies gran part de la població mundial morirà. Ningú no sap per què, però tothom sap quan: el 9 de febrer del 2027.

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en un metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d’una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i té una productora independent de cinema. La biblioteca delsmorts, El llibre de les ànimes i La clau del destí van ser les seves primeres novel·les i van aconseguir un èxit rotund: més de 2.000.000 d’exemplars venuts i el reconeixement de públic i crítica. Ara, La fi dels escribes suposa un nou pas endavant d’un dels autors imprescindibles del panorama internacional.