Gira de El Toubab a Amèrica Llatina’

El Toubab, incombustible músic i viatger, prepara per al mes d’abril una nova aventura: ‘Tocades per Cantines i Penals d’Amèrica Llatina’. Aquesta serà una nova aventura del Rodamón del Rock de la qual naixeran les cançons per al seu pròxim disc.

El-Toubab_Amèrica-Latina

Aquesta vegada es proposa recórrer, amb bus, tres països d’Amèrica Llatina: Perú, Equador i Colòmbia, d’aquests dos últims països eren originaris els músics amb els que va gravar el seu últim disc “Sonido de monedas“. Seran un total de 5.796 km guitarra a l’espatlla i llibreta en mà en companyia del seu germà gran, Dídac Blanc, amb qui vol escriure mà a mà, les lletres per al seu pròxim àlbum. I tot això amb un motiu especial: la celebració dels seus 25 anys de carrera. Durant el viatge, també té previst oferir recitals en cantines i penals de les principals ciutats: Lima, Quito i Bogotà, al costat d’artistes locals, així com oferir els seus habituals i improvisades actuacions durant el trajecte. Un nou projecte per centrar-se en el realment important: Viure la vida!

Cal recordar que tots els seus discos s’inspiren en un viatge: Sonido de monedas, (Rock de Kasba, 2015) neix després de creuar Canadà de costa a costa durant tres mesos tocant en carrers, places, metro i petits locals. Viaje sin retorno, (Rock de Kasba, 2013) sorgeix després de la gira per Europa amb tren al costat de Juantxo Skalari anomenada Rude Rock Train i la seva carta de presentació Sólo por necesidad encara que va ser un enregistrament casolà , li va servir de viatge iniciàtic per tocar durant una temporada pels carrers de Berlín.

Font: Kasba Music
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.