‘Ginestà’ nou disc de Ginestà

Desprès de debutar l’any passat amb “Neix”, els germans andreuencs, Júlia i Pau Serrasolas, tornen amb aires renovats per presentar-nos el seu disc homònim Ginestà (Kasba Music, 2019). 

El disc representa el renaixement del projecte, un replantejament seriós de la proposta que pretén portar-la a la professionalitat, d’aquí que aquesta vegada hagin confiat en el Mario Patiño i l’Edgar Beltri de l’Atlántida Estudio per produir, gravar i masteritzar el treball.

Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons, sense estridències, utilitzant la música com a acompanyament agermanat a les lletres que mantenen l’estil costumista i reivindicatiu, tot i que també han viscut una evolució qualitativa evident. La melangia i la nostàlgia, omnipresents en els textos del Pau, han trobat en aquest treball l’acompanyament de la terra, del territori, com a subjecte a qui estimar.

El disc que va sortir el 15 de novembre, ja havia tret dos singles abans: “Estimar-te com la terra” publicat fa 5 mesos, compta amb mes de 115.000 reproduccions digitals i “Kilòmetre 3” editat encara no fa dos mesos i que supera les 31.000 reproduccions.

Estèticament l’evolució acompanya el replantejament musical i juga  amb la joventut dels dos germans Serrasolas i la imatge que transpira la mateixa nostàlgia que mostren les cançons de Ginestà.

Font: Kasba Music

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.