Gina Argemir publica “Sutra”, el seu segon disc.

La intèrpret i compositora ha publicat el disc “Sutra” (el segon al llarg de l’any 2019). Aquest treball conté 5 cançons i la temàtica de les mateixes manté un fil conductor, d’aquí el títol de l’EP, doncs Sutra, en sànscrit, significa “fil que uneix textos de coneixement”, ens trobem davant unes lletres madures i sense prejudicis, són un manifest animal i espiritual que parla d’una manera de viure i d’entendre el món.

Totes les cançons han estat escrites i compostes per Gina Argemir, mentre que la producció ha anat a càrrec de la mateixa Gina Argemir en col·laboració amb Lluís Costa (productor de discos d’artistes com Adrià Puntí o Kitsch, entre molts altres). En la gravació han participat els músics Joan Pairó (baixista de Kitsch) i el bateria Pablo Potenzoni (ex Todos Tus Muertos) i el guitarrista Walter Paniagua (Vanion).

A diferència del primer EP, “Roig” (2019) que tenia un so més pop i europeu, i amb una clara influència dels anys vuitanta, les cançons de “Sutra” tenen un so gran, de rock americà.

Cançons:

  • Lotus blau
  • Fe
  • Bojos que cremen
  • Emmanuele
  • Kamikaze

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.