Geronimo Stilton, presenta “Fantàstics”

REDACCIÓ | 07/07/2013

El proper dijous 11 i divendres 12 de juliol a les 19:00h torna la màgia del Regne de la Fantasia Tot un esdeveniment estiuenc per a tota la família que tindrà lloc al Teatre Condal.

Geronimo Stilton presenta el grup de música Fantàstics al Teatre Condal i junts cantaran les noves versions arranjades per Manu Guix del Musical del Regne de la Fantasia. També podrem conèixer dues cançons inèdites del nou musical de Geronimo Stilton que està actualment en fase de preparació, juntament amb temes de nova creació que es presenten en primícia del disc que el nou grup juvenil “Fantàstics” estan preparant.

L’emoció i la música seran de nou les protagonistes al teatre del Paral·lel tornant a fer un viatge a través de les cançons de Manu Guix i la màgia del Regne de la Fantasia en un concert ple de sorpreses i novetats en un ambient únic, lúdic i familiar. Dos concerts únics que serviran per presentar els “Fantàstics”, un nou grup de música juvenil que es mostrarà per primera vegada davant del públic i que treballa en aquests moments per ultimar els detalls del seu primer disc, del que se n’escoltaran algunes de les cançons. Un grup de joves que aspira a ser un referent entre el públic infantil i juvenil.

Música, alegria, valors, ritme, amistat, i tots els trets característics del famós rosegador, ara interpretats pels Fantàstics.

Més informació AQUÍ